Форум славістів-дериватологів у Києві - Карпіловська, Є. (Українська мова, 2010)
Засiдання Комiсiї зi слов’янського словотворення при Мiжнародному комiтетi славiстiв (Iнститутi української мови НАН України, м. Київ)