Точність та надійність підрахунку інтегралів методом Монте-Карло - Козаченко, Ю.В.; Млавець, Ю.Ю. (Доповіді НАН України, 2011)
Робота присвячена побудові методу Монте-Карло для обчислення інтегралів по обмеженій області, який дозволяє знаходити значення цих інтегралів із заданою точністю та надійністю, тобто побудові оцінок для цих інтегралів.