Про секрети текстології - теоретичні й “персональні” - Коцюбинська, М. (Слово і Час, 2006)
Рецензія на монографію: Гнатюк М. Юрій Яновський: текст і авантекст. Монографія. - К., Ніжин: ТОВ «Видавництво “Аспект- Поліграфія”», 2006. - 328 с.