Особливості формування продукції стовбурової деревини у березових деревостанах Чернігівського Полісся - Лакида, П.І.; Білоус, А.М.; Матушевич, Л.М.; Случик, І.С.; Сорока, М.Г. (Науково-виробниче видання “Лісовий журнал”, 2011)
Проведено дослідження продукції стовбурної деревини берези повислої. Встановлено, що березові насадження в умовах Чернігівського Полісся є високопродуктивними і щорічно забезпечують високий річний приріст продукції стовбурної деревини. Опрацьовано нормативи оцінювання продукції стовбурної деревини.