Структура, стан і динаміка чистих ялинових лісів Косівщини - Парпан, Т.В.; Шпарик, Ю.С.; Лосюк, В.П. (Науково-виробниче видання "Лісовий журнал", 2011)
Охарактеризовано структуру, стан і природне поновлення високогірного природного ялинника Косівщини і проведено оцінку ступеня природності його динаміки. Зроблено висновок щодо перспективи формування тут умовних чисто ялинових пралісів.