Кіберзлочинність та кібертероризм як загроза інформаційній безпеці: міжнародно-правовий аспект - Широкова-Мурараш, О.Г.; Акчурін, Ю.Р. (Інформація і право, 2011)
До проблеми міжнародно-правового упередження кіберзлочинності та кібертероризму як результату негативного впливу інформаційних технологій на суспільство.