Дослідження кольорових цифрових фотографій методами RS-стегоаналізу та статистики - Корольов, В.Ю.; Поліновський, В.В.; Герасименко, В.А.; Горинштейн, М.Л. (Інформація і право, 2011)
Про результати дослідження статистичних властивостей кольорових зображень за методом RS-стегоаналізу.