Криза та кризовий менеджмент у сфері паблік рилешнз: конкретизація понять - Гусак, О.П. (Інформація і право, 2011)
У статті аналізуються поняття “кризи” та “кризового менеджменту”, розглядаються особливості кризового менеджменту як напряму ПР.