Зв’язок діючих нормативних документів та математичних методів формалізації підготовки льотного складу - Савінов, О.М. (Інформація і право, 2011)
Проаналізовані існуючі в світі нормативні документи щодо підготовки пілотів. Запропоновані рішення щодо математичної формалізації вимог нормативних документів з метою подальшої оптимізації програм підготовки пілотів.