Оцінка інтелектуального капіталу та мотиваційні чинники інноваційних потенцій можливостей підприємств - Гаращук, О.В.; Щукін, О.І.; Матієнко, В.М.; Козлов, Є.Є. (Управління економікою: теорія та практика, 2009)
Проаналізовано основні методи оцінки інтелектуального капіталу та ризику інвестора, розглянуто їх взаємозв'язок та взаємний вплив у процесі інвестування. Також розглянуто можливість використання та практичну цінність отриманих результатів для оцінки інвестиційного потенціалу регіону.