Містерія далеких полонин - Козирєва, А. (Відлуння віків, 2011)
Чи багато ми знаємо про одну з найближчих наших сусідок — Румунію? Вона стоїть дещо осторонь від інших розрекламованих туристичних напрямків Європи. Між тим, ця країна, без перебільшення, унікальна.