Пам’яті відомого українського археолога і пам’яткознавця Дмитра Яковича Телегіна (Відлуння віків, 2011)
На самому початку 2011 року пішов у Вічність видатний український вчений, відданий захисник археологічної спадщини, лауреат премії імені В. В. Хвойки УТОПІК, доктор історичних наук, професор Дмитро Якович Телегін.