Римо-католицька громада у Львові в міжвоєнний період (1921–1939) - Горбачевський, Т. (Україна-Польща: історична спадщина і суспільна свідомість, 2012)
Висвітлено організацію римо-католицької громади у Львові, її участь у внутрішньо-церковному та суспільному житті міста, з’ясовано взаємовідносини з греко-католиками.