Бібліотека Івана Франка: Науковий опис - Федорук, О. (Український археографічний щорічник, 2010)
Рецензія на книгу: Бібліотека Івана Франка: Науковий опис: У 4 т. – К.: [Критика], 2010. – Т. 1 / Упорядники Г. Бурлака (наук. керівник), С. Захаркін, Р. Кисельов, З. Крапивка, Н. Лисенко, Т. Маслянчук, Л. Мірошниченко, Л. Чернишенко; Переднє слово М. Жулинського; Вступна стаття Я. Мельник. – 622 с.