VI Міжнародний симпозіум «Актуальні проблеми біофізичної медицини» - Березовський, В.; Літовка, І. (Медична гідрологія та реабілітація, 2009)
У відповідності до плану науково-організаційних заходів, затверджених Президією НАН України, в Інституті фізіології їм.О.О. Богомольця НАН України у період з 14.05 по 17.05.2009 р. проведено VI Міжнародний симпозіум «Актуальні проблеми біофізичної медицини». Співорганізаторами симпозіуму були МОЗ України та Національне космічне агентство України. Необхідність проведення цього заходу вибігає з сучасного стану теоретичної і практичної медицини.