Пам’яті Богдана Івановича Аксентійчука (Медична гідрологія та реабілітація, 2010)
24 серпня 2010 року на 61 році життя помер Генеральний директор ДП "Моршинкурорт", член комісії Всесвітньої Федерації Водолікування і Кліматолікування (ФЕМТЕК), член правління Всеукраїнської Асоціації Фізіотерапевтів та Курортологів (ВАФК), член Ради Асоціації учених м. Трускавця, член редколегії журналів "Медична гідрологія та реабілітація" і "Медична реабілітація, курортологія і фізіотерапія", доктор медичних наук Богдан Іванович Аксентійчук.