Функціональні властивості лейкоцитів при терапії постійним магнітним полем гіперергічного запалення в ротовій порожнині - Горицький, В.М. (Медична гідрологія та реабілітація, 2011)
Представлены результаты исследования влияния постоянного магнитного поля на функциональные свойства лейкоцитов при гиперергическом воспалении ротовой полости.