Пам'яті Людмили Василівної Костюк - Лук'янець, О.О. (Медична гідрологія та реабілітація, 2012)
15 листопада 2011 року пішла із життя український патофізіолог Людмила Василівна Костюк - віддана дружина і надійна опора всесвітньовідомого українського вченого Костюка Платона Григоровича, переживши його лише на півтора року.