Пам'яті Ольги Миколаївної Харламової (Медична гідрологія та реабілітація, 2012)
6 квітня 2012 р. не стало одного з піонерів фундаментального дослідження механізмів фізіологічної дії мінеральних вод курорту Трускавець, передовсім води Нафтуся, кандидата біологічних наук, старшого наукового співробітника Ольги Миколаївни Харламової.