Система інтенсивної нейрофізіологічної реабілітації - Козявкін, В.І. (Медична гідрологія та реабілітація, 2003)
Изложены принципы авторской системы интенсивной нейрофизиологической реабилитации пациентов с детским церебральным параличем.