Особливості дії бальнеотерапії на курорті Трускавець на Т- та кіллерну ланки імунітету ліквідаторів аварії на ЧАЕС з різним ступенем імунодисфункції - Прокопович, Л.Н.; Бульба, А.Я. (Медична гідрологія та реабілітація, 2003)
Используя метод кластерного анализа и авторскую модификацию квалитативно-квантитативной шкалы оценки иммунодисфункции, проанализированы особенности иммунных образов четырех групп ликвидаторов аварии на ЧАЭС и эффектов бальнеотерапевтического комплекса курорта Трускавець на Т- и киллерное звенья иммунитета.