Пам'яті Раїси Миколаївни Флюнт (Медична гідрологія та реабілітація, 2004)
1 березня 2005 року виповнилося б 60 років Заслуженому лікарю України, висококваліфікованому спеціалісту, любимій і люблячій дружині, матері і бабусі, просто прекрасній людині - Раїсі Миколаївні Флюнт. Проте важка невиліковна недуга 5 листопада 2004 року перервала її земний життєвий шлях.