Рецензія на монографію "Реабілітація захисно-пристосувальних систем на курорті Трускавець" - Стахів, І.В. (Медична гідрологія та реабілітація, 2005)
"Реабілітація захисно-пристосувальних систем на курорті Трускавець / О.І. Чебаненко, І.С. Флюнт, Р.Л. Церковнюк, І.Л. Попович, О.І. Алексєев, В.М. Києнко.- К.: ЮНЕСКО-СОЦІО. 2004.- 448 с.