Анатолій Іванович Гоженко: До 60-річчя від дня народження (Медична гідрологія та реабілітація, 2007)
13 лютого 2008 року виповнюється 60 років з дня народження і 35 років науково-педагогічної діяльності доктору медичних наук, професору, заслуженому діячу науки і техніки України, директору Українського НДІ медицини транспорту, завідувачу кафедри загальної і клінічної патологічної фізіології їм. В.В. Підвисоцького Одеського державного медичного університету Гоженку Анатолію Івановичу.