Пам'яті Юрія Вікторовича Биця (Медична гідрологія та реабілітація, 2008)
Даний матеріал готувався до 70-річчя з дня народження і 45-річчя науково-педагогічної діяльності відомого українського вченого, завідувача кафедри патологічної фізіології Національного медичного університету їм. О.О. Богомольця, доктора медичних наук, професора Юрія Вікторовича Биця. Проте доля розпорядилася так. що незабаром після святкування ювілею Юрій Вікторович, на превеликий жаль, покинув нас.