Геннадій Іванович Стеценко: До 70-річчя від дня народження (Медична гідрологія та реабілітація, 2007)
Відзначив свій 70-літній ювілей один із старійшин-науковців курорту Трускавець, лауреат премії ім. Т. Торосєвича ЗАТ "Трускавецькурорт", кандидат медичних наук, старший науковий співробітник Генадій Іванович Стеценко.