Хімія гетероциклічних сполук в Інституті органічної хімії НАН України - Лозинський, М.О.; Ільченко, А.Я. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2009)
Огляд досягнень в області хімії гетероциклічних сполук в Інституті органічної хімії НАН України, присвячений 70-річному ювілею Інституту, містить коротку історичну довідку та відомості про роботи колективу Інституту за останні роки.