Синтез та властивості хіноїдних сполук. І. Галогенування та реакції хіноїдних сполук з N-нуклеофільними реагентами - Курка, М.С.; Миколів, О.Б.; Бондарчук, О.П.; Стасевич, М.В.; Мусянович, Р.Я.; Марінцова, Н.Г.; Новіков, В.П. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2010)
Систематизовані та узагальнені дані з синтезу та властивостей хіноїдних сполук, одержаних на кафедрі технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Національного університету “Львівська політехніка"