Синтез 6-ариліміно[1,3,5]триазино[2,1-a]ізоіндол-2,4(3Н,6Н)-діонів - Гордієнко, О.В.; Мозгова, Н.Г.; Лебедь, П.С.; Вовк, М.В. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2012)
Конденсацією (1Z)-1-ариліміно-3-аміно-1Н-ізоіндолів із 1-хлорокарбонілізоціанатом синтезовано (6Е)-6-ариліміно[1,3,5]триазино[2,1-а]-ізоіндол-2,4-(ЗН,6Н)-діони.