Моделювання комплексного показника економічної ефективності промисловості України - Гончарук, А.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Запропоновано комплексний вимірювач економічної ефективності. З використанням інструментарію виробничих функцій та регресійного аналізу розроблено модель комплексного показника економічної ефективності промисловості України, оцінена її динаміка. ----------