Проблеми оцінювання розвитку промисловості на регіональному рівні - Уманець, Т.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто методику побудови інтегрального індексу розвитку промисловості на регіональному рівні та його інформаційне забезпечення виключно на основі статистичних даних. ----------