Элементы экономико-математического моделирования в системе расчетов эффективности диверсификации производства - Миньковская, М.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Представлено аналіз ефективності диверсифікаційних процесів із використанням принципів системного підходу й економіко-математичних інструментів. ----------