Стан і проблеми формування ринку праці та підприємницької ініціативи молоді України - Рудич, О.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Визначено роль молоді в сучасному українському суспільстві, наведено нормативні та законодавчі акти щодо формування та реалізації державної політики стосовно молодих громадян України. ----------