Условия участия малых предприятий в государственных и муниципальных закупках - Чистякова, Е.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглядаються питання пошуку нових форм взаємодії малих підприємств і держави (муніципалітетів), більш активного залученнзазначених суб'єктів до рішення проблем державних і муніципальних закупівель із урахуванням зарубіжного досвіду. ----------