Науково-методичне обґрунтування параметрів механізму регулювання розвитку та ефективного функціонування вугледобувних підприємств України - Рассуждай, Л.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Обґрунтовано методичні підходи до оцінки методів формування регуляторної політики вугільної галузі в сучасних умовах господарювання. ----------