Поліпшення фінансового стану підприємства в результаті реалізації інвестиційного проекту - Хрімлі, Т.К.; Павлова, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Запропонована методика поліпшення фінансового стану підприємств, що передбачає реалізацію інвестиційного проекту та оцінку його ефективності. ----------