Оцінка техніко-технологічного потенціалу високотехнологічного підприємства - Євдокимов, Ф.І.; Лисяков, В.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Запропоновано поняття «техніко-технологічний потенціал» високотехнологічного підприємства, що визначається як максимальна здатність підприємства в даний час і в перспективі виробляти доброякісну продукцію інноваційного рівня. Приведено методику розрахунку величини цього потенціалу і показників його використання – віддачі активів і відношення нематеріальних активів до основних фондів. ----------