Методы ценообразования на промышленном предприятии в условиях переходной экономики - Падерин, И.Д. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Досліджується ціноутворення на промисловому підприємстві в умовах трансформації економіки, аналізуються методи ціноутворення на різних етапах розвитку економіки перехідного періоду в Україні. ----------