Стійкість фінансових відносин і оподаткування прибутку підприємств:сутність, проблеми і перспективи - Папаіка, О.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглядаються формування системи оподаткування прибутку підприємств і організацій в Україні, проблеми удосконалення діючих правових актів з метою поліпшення фінансових відносин на підставі мікро- та макроекономічних перетворень у суспільстві. ----------