Интегральные показатели регулируемого рынка - Чернявский, С.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто роль інтегральних показників при аналізі сучасних ринків. Пропонується використовувати нові інтегральні показники стабілізації й організації ринку, розраховані на базі комплексних фінансових характеристирегульованого ринку: середньої норми прибутку, питомої ваги заробітної плати в кінцевій вартості товарної продукції, частки тіньового капіталу на ринку. ----------