О возможных мерах защиты внутреннего товарного рынка в условиях вступления Украины в ВТО - Кулиш, Е.В.; Телюк, В.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто передумови інтеграції промислового комплексу України до світової господарської системи; показано фактори, які визначають наслідки вступу до СОТ щодо розвитку внутрішнього товарного ринку. ----------