Модельное обеспечение предметной специализации производства продукции на предприятиях машиностроительного комплекса - Берсуцкий, А.Я. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто моделі максимальної спеціалізації виготовлення продукції на підприємствах машинобудування з індивідуальним і дрібносерійним характером виробництва. Запропоновано моделі формування груп однойменних виробів і вузлів, щвизначають предметну спеціалізацію виробництва продукції. ----------