Оцінка фінансового стану підприємства як об'єкта інвестування - Семенов, А.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто питання оцінки фінансового стану підприємства як об'єкта інвестування. Наведено джерела інформації на основі бухгалтерського обліку, подано методи розрахунку фінансових показників. ----------