Рівнева організація сукупних інформаційних ресурсів наукових бібліотек регіону - Самохіна, Н. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2007)
У статті визначаються напрями функціонування системи бібліотечного обслуговування на основі розвитку концепції організації сукупних документних ресурсів за рівнями (оперативний, депозитарний), інтеграції локальних інтранет-мереж книгозбірень у корпоративні екстранет-середовища.