Совершенствование реализации проектов ликвидации горнодобывающих предприятий - Петренко, П.Я.; Гринева, З.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Викладено принципово новий порядок ведення робіт на шахтах, що ліквідуються, і фінансування їх етапів. Запропонований варіант удосконалювання структури управління процесом ліквідації підприємств дозволить закінчити протягом 5-7 років ліквідаційні роботи і зняти їх з балансу. ----------