Экономико-математические модели инновационной деятельности производственного предприятия - Диленко, В.А.; Шпак, С.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглядається побудова економіко-математичних моделей оптимізації інноваційної і виробничо-збутової діяльності промислового підприємства і можливість їхнього використання для рішення задач економічної оцінки результатів упровадження підприємством продуктних інновацій. ----------