Концепция синтеза моделей подготовки управленческих решений на предприятии при освоении новых рынков сбыта продукции - Рожко, И.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Запропоновано використання синтезу апарата нечітких множин і економічної динаміки для реалізації концепції синтезу економіко-математичних моделей підготовки управлінських рішень на підприємстві при освоєнні нових ринків збуту продукції в умовах невизначеності. ----------