Міжнародна наукова конференція «Системний аналіз функціонування мовних одиниць» - Дудко, І. (Українська мова, 2011)
22–23 вересня 2011 р. в Києві на кафедрі української мови Інституту української філології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова була проведена Міжнародна наукова конференція «Системний аналіз функціонування мовних одиниць» до 75-річчя від дня народження доктора філологічних наук, професора, дійсного члена Академії педагогічних наук України, дійсного члена Академії вищої школи України, заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата премії імені І.Я. Франка НАН України Арнольда Панасовича Грищенка.