Перший в Україні паремійний словник як комунікативний кодекс українців - Дорошенко, С. (Українська мова, 2011)
Рецензія на словник: Комунікативний кодекс українців у пареміях: тлумачний словник нового типу / авт.-упоряд. Т.А. Космеда, Т.Ф. Осіпова. – Дрогобич: КОЛО, 2010. – 272 с.