Корисний внесок у лінгводидактику - Карпіловська, Є.; Кислюк, Л. (Українська мова, 2011)
Рецензія на підручник: Ярмiла Кредатусова. Науковий переклад у практицi. Пiдручник з вправами для українiстiв. Фiлософський факультет Пряшiвського унiверситету в Пряшевi. – Пряшiв, 2011. – 171 с.